Artikler - Bingoguiden.no
Julegaveguiden.no
Facebook - Følg oss
Julegaveguiden.no
© 2014 - 2020, Julegaveguiden.no, Alle rettigheter forbeholdt Julegaveguiden.no. - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Opplev verden i friåret
Det finnes ikke én god grunn til at du ikke skal oppleve verden i friåret ditt.
Derfor får du her noen gode grunner til at du skal pakke ryggsekken og bli med på eventyr. 

Du får ikke den samme frihet igjen før du går av med pensjon. Friåret er en unik tid, hvor du oftest ikke har noen forpliktelser, utgifter eller bekymringer. Du bestemmer helt selv, hva du vil – du kan gjøre akkurat det du har lyst til. Når først du kommer i gang med studiene eller arbeidslivet, har du ikke samme mulighet for å reise i flere måneder sammenhengende. Hvertfall ikke før du går av med pensjon.

Du lærer mye om deg selv. Hvis du tørr å ta ja-hatten på, og kaste deg ut i den forunderlige verden, vil du overgå grensene dine, og få en bedre forståelse for andre mennesker og deres kultur. Du vil helt sikkert få et bredere menneskesyn, noe som er verdifullt - både som ung, voksen og gammel.

Minnene du får i friåret varer hele livet. Du vender hjem med en ryggsekk full av erfaringer og minner. Om mange år vil du være han eller hun med alle de gode historier, som kan underholde hele middagsselskapet igjen og igjen.

Det kan være en god idé å finne noen å oppleve verden med. Reisebyrået Adventureno er eksperter i å arrangere reiser for unge som gjerne vil oppleve verden i friåret deres. Sjekk reisekalenderen til Adventureno, og se når neste avgang er til din drømmedestinasjon.

Du finner nok et hav av destinasjoner som passer til deg i friåret ditt. Husk at Adventureno ar reiser til forskjellige aldersgrupper. Det betyr at du kan reise med andre unge i alderen 18-30. Her vil du møte andre unge som også har friår. Få mer inspirasjon til friåret ditt på deres hjemmeside.
Bokklubben Nye Bøker
Gratis juletre
Opplev verden i friåret